Podjetje Blubit d.o.o. je bilo leta 2009 ustanovljeno z namenom zagotavljanja kvalitetnih in učinkovitih rešitev na področju avtomatizacije proizvodnje in dobave namenskih strojev za potrebe najzahtevnejšim industrijam. Smo skupina prilagodljivih, izkušenih in izredno motiviranih strokovnjakov, specializiranih v uporabi tehnologij za hitre rešitve kompleksnih problemov.

Strankam na enem mestu nudimo celovite rešitve, ki vključujejo programsko in strojno opremo, integracijo elektronskih komponent, strojev in naprav. Osredotočamo se predvsem na nadzor in izboljšanje obstoječih avtomatiziranih procesov ter izdelavo namenskih strojev. Smo dobavitelji proizvajalcem OEM v avtomobilski industriji, industriji bele tehnike, splošnim proizvodnim obratom, itd.

Ukvarjamo se z razvojem, projektiranjem in izdelavo namenskih strojev in naprav na področju avtomatizacije in robotizacije delovnih procesov. Glede na konkretne potrebe naročnika izdelujemo stroje in naprave, ki so posebej prilagojeni proizvodnemu procesu naročnika. Že v fazi priprave ponudbe aktivno sodelujemo pri reševanju problema. Upoštevamo želje naročnika glede uporabljene opreme ter tako omogočimo, da se novi stroj popolnoma prilagaja obstoječi tehnologiji kupca in s tem zmanjša stroške dodatnega izobraževanja.