O podjetju

Razvijamo unikatne rešitve na področju strojegradnje, avtomatizacije, robotizacije in specialne programske opreme.

Zavedamo se, da je uspešnost podjetja rezultat odgovornega in predanega dela zaposlenih, zato gojimo kulturo, ki temelji na naših ključnih vrednotah: odgovornost, znanje, sodelovanje, kakovost in fleksibilnost.

Rešitve

Razvijamo robotske celice z industrijskimi in sodelujočimi roboti, laserske sisteme za označevanje in odstranjevanje materialov, sestavljalne in testne naprave ter specialno programsko opremo za krmiljenje, nadzor, upravljanje in analizo zahtevnih industrijskih procesov.

Vizija

Vodilni v odgovornem ustvarjanju inovativnih tehnoloških rešitev

  • Vodilni smo zaradi odgovornega pristopa, investiranja v znanje, brezkompromisne kakovosti, plodnega sodelovanja in prave mere fleksibilnosti.
  • Odgovorno pristopamo k ustvarjanju celovitih rešitev in uporabi tehnologij.
  • Na znanju in fleksibilnosti temelji inovativnost tehnoloških rešitev.
  • Ustvarjamo tako, da sodelujemo in zagotavljamo najvišjo kakovost.

Poslanstvo

Ustvarjamo inovativne rešitve industrijske avtomatizacije za učinkovito in varno prihodnost

Vrednote podjetja

Naša odgovornost do dela in ljudi izhaja iz znanja in pridobljenih izkušenj. S sodelovanjem in fleksibilnostjo zagotavljamo najvišjo kakovost.

"

ODGOVORNOST

Stojimo za svojimi besedami in dejanji.

ZNANJE

Znanje je temelj sedanjosti in uspešne prihodnosti.

SODELOVANJE

Sodelujemo, da uresničimo skupne cilje.

KAKOVOST

S kakovostnim delom zagotavljamo odličnost.

FLEKSIBILNOST

Znamo se prilagajati, zato ustvarjamo optimalne rešitve.

Blubit med 1000 najhitreje rastočih evropskih podjetij v letu 2022

Z velikim navdušenjem smo sprejeli certifikat Financial Timesa, ki nas uvršča med najboljšo tisočerico evropskih podjetij po hitri, organski in trajnostni rasti.

Izjemen dosežek, na katerega smo iskreno ponosni, je plod trdnega dela zaposlenih, jasne vizije vodstva in drznih skupnih ciljev vseh, ki soustvarjamo našo zgodbo.

Hvaležni smo, da spadamo med podjetja, ki so bila dovolj odporna, da so uspešno preživela gospodarske pretrese zadnjih par let, hkrati pa kljub grožnjam, ki jih predstavljajo pomanjkanje delovne sile, naraščajoča inflacija, negotovost na svetovnem političnem prostoru ter rast cen energentov verjamemo, da nas naši najboljši rezultati še čakajo.

(Na lestvico, ki jo je pripravilo raziskovalno podjetje Statista, so se uvrstila evropska podjetja, ki so med letoma 2017 in 2020 dosegla najvišjo letno stopnjo rasti prihodkov, ki je morala preseči 36,5 odstotka. Največ vpisov na seznamu ima Italija z 235, sledi Nemčija z 194 in nato Združeno kraljestvo s 155. Na lestvici je poleg nas še eno slovensko podjetje.)

Postali smo nominiranci za Delovo podjetniško zvezdo leta 2022

Imamo odlično ekipo, predane zaposlene in jasno strategijo. Naši izdelki so vsak zase unikat in mnogim podjetjem krojijo njihov proizvodni proces. Veseli in ponosni smo, da so to prepoznali tudi pri časopisu Delo in nas uvrstili med elitno druščino podjetij, nominiranih za letošnjo Delovo podjetniško zvezdo. Več o nas preberite v spodnjem prispevku.

Preberi prispevek

Podjetniški Center Pegasus

Smo član in podpornik Podjetniškega centra Pegasus, ki je namenjen vsem ki želijo rasti na podjetniškem, strokovnem in osebnem področju, medtem pa graditi pozitivne odnose z ostalimi podjetniki.